Hjem > Om oss > Tilknyttede selskaper

Jiangsu Liangyou Agro Machinery co, Ltd

Jiangsu Liangyou Agro Machinery co, Ltd er spesialisert i feed produksjonsmaskiner, sammensatte gjødsel maskiner, gress behandling maskiner, bioenergi utstyr og installasjon fullstendig engineering, som har gått sertifisering av ISO9001:2000 og CE. Våre produkter er mye brukt i ulike felt av korn, fôr, dyrehold, oppdrettsanlegg, mikrobielle sammensatte gjødsel og miljø vennlig industri. Avhengig av den toppmoderne teknologien i vår feltet og modne administrasjon systemer, som gjør produktene av Liangyou ikke bare solgt i hjemmemarkedet, markedet, men også har blitt eksportert til Europa, Afrika og HAVET land. Vår feed komplett utstyr for oppdrett, fjørfe og Husdyr er på produkter som blir eksportert til utlandet. Våre produkter er tittelen æren som andquot; Kina berømte Brandandquot; andquot; Kina Superior produkt andquot, "tillit verdig for kvalitet i Chinaandquot; og andquot; Kvalifisert firma for kvalitet Supervisionandquot;.
Ta andquot; Oppriktighet er tillit, kvalitet vinner marketandquot; som vår forretningsfilosofi av våre avanserte vet hvordan, overlegen kvalitet og gode tjenester, har vi fått tillit hos kundene våre. Vi har også fått rikelig og gode praktiske erfaringer i feed komplett engineering, korn å formidle engineering, mikrobielle miljø vennlig engineering og lagring engineering. Våre vitenskapelige design, teknologisk, fine produktet, gjennomtenkt og perfekt ønsker vi å bli med hendene med kundene våre, fremme sammen og samarbeide oppriktig, for å skape en strålende fremtid.

Nettsted:www.fdsp.cc

Jiangsu Liangyou Silo Engineering co, Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsu provinsen. Selskapet spesialiserer seg på forskning, utvikling og design av stål silo engineering og ulike materiale lagringsteknologier og salg og service av relaterte produkter. Produktene er mye brukt i landbrukssektoren, industrielle feltet og steder som mat, fôr, olje, mel, brygge, kjemikalier, materialer, porter og miljøvern. Selskapet har samlet en stor gruppe av profesjonelle talent og toppledere som har vært engasjert i stål silo bransjen i mange år, og har klart og gjennomført hundrevis av stål silo prosjekter slik at kunder å egentlig se kvaliteten på "Liangyou" stål siloer fra forskning, utvikling og design av stål siloer implementeringen av engineering prosjekter og fra prophase konsultasjon til etter-salg service.

Selskapet er i stand til å gi kundene med 30-8000-tonns stål siloer av ulike spesifikasjoner og foretak ett-pakke nøkkelferdige prosjekter inkludert pakket teknologisk utforming, Byggteknikk grunnleggende design, heve, formidle, rengjøring, magnetiske separasjon, tørking, måle, temperaturmåling, fuming eller dampende, kald lagring, varme bevaring, ventilasjon og dedusting og design, produksjon, installasjon, feilsøking og opplæring profesjonell støtte utstyr som automatisk kontrollsystemer. I mellomtiden gir kundene med utstyr som bøtte heiser med formidle kapasitet på 20 til 1000 tonn per time, skraper transportbånd og belte transportbånd.

Forretningsfilosofi av «Win Trust av oppriktighet, gjøre suksess av kvalitet», har selskapet vært sterkere i kraft av sin avanserte utvikling filosofi, utmerket drift ledelse og utmerkede produksjon ledergruppe. Selskapet arbeider å bli modell av lagringen industri høyre høykvalitets produktkvalitet, avansert teknologi og god service. Basert på Kina og verden står overfor, gir det kundene med innenlands og utenlands avansert teknologi.

Nettsted:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute co funnet av ZheJiang university og Liangyou selskapet" og andquot; Fornybar energi maskinteknikk teknologisenteret co funnet av ZheJiang university og Liangyou companyandquot; og det er spesialisert i produksjon av biomasse pellet maskiner og biomasse gjødsel maskiner, i tillegg til design, produksjon, installasjon, salg og service av nøkkelferdige prosjektløsning.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently turn-tasten utstyr for biomasse pelleting for jordbruksprodukter i China.Meanwhile det kan være pelleted for avfall skogbruk, også. Vi kan tilpasse og utforme turn-key prosjektet for alle typer materialer for kundene etter deres ulike forespørsel, materialer og området.

Om Bio gjødsel, Organisk gjødsel: Vi har dedikert Randamp; D av organisk sammensatte gjødsel i mange år og vi kan foreta turn-key prosjektet med kapasitet 10 000-100.000 tonn per år. Det kan produseres for Organisk gjødsel, som gjødsel av KYLLING, SVIN, STORFE og avfall av korn, kloakk andamp; organisk avfall etter stabling, gjæring og korning. Med andquot, creditable bt ærlighet, suksess gjennom kvalitet andquot, konsept og avansert teknologi, overlegen kvalitet og best service, vi fokuserer på utvikling av biomasse energi og biomasse gjødsel pelleting teknologi, gjør contionuous innovasjon, endre avfall til skatten, gi drivkraft for chinaand #39; s fornybar energi utvikling og utnyttelse, gikk fornybar energi og bidra miljø beskyttelse.

Nettsted:www.fdsp-reme.com